FRI frakt på alla beställningar & 2-4 dagars leverans  

O M  O S S 

- Jag drömde om en webbutik med enbart handgjorda produkter. En e-handelsplats långt bortom massproduktion och stora lager. Där det skulle gå att finna unika saker som adderar personlighet till ditt hem och din stil. Det ligger i tiden att vi alla måste tänka hållbart och ta kloka beslut vid våra inköp. Samtidigt vill vi uttrycka vår personlighet genom att våga vara unika. 

- Därför har vi sökt över hela världen för att finna inredning och accessoarer som är gjorda för hand av genuina material med hög kvalitet från naturen. Handplockade produkter som är skapade av designers med mycket kärlek och omsorg. Vi har sökt efter produkter som kan ge dig eller ditt hem en unik vacker detalj som inte går att få tag på i de stora butikskedjorna. Genom samarbeten med utvalda designers kan vi garantera kvalitet och ge dig möjlighet att handla från flera olika designers vid ett och samma köp. 

- Inredning, mode och upplevelser går hand i hand. En vacker vägg i Italien kan inspirera till nyanserna i ett halsband. Eller en läderväska blir början på idén till en kudde. Via vårt Instagramkonto vill vi inspirera till en bohemisk hållbar livsstil där hemmet och det personliga uttrycket vävs samman till en vacker helhet. Inredning är mode, mode är en känsla, känslan är livet. Lev det. <3

>>>  G o o d  V i b e s  <<<

Frida Kjellman
Diplomerad Homestylist & grundare av Boho Style
 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglish

Moms visas: